Останнє у блогах

Більше

Останні коментарі

Ольга
Чітко виписано суть примітивних кадрів, що мелькали (ють) по телевізору під назвою "Свати". Ніколи не мала ...
Коментарів: 7
Система Оптимизации Трения AG, органометаллокерамика СОТ AG , нанокатализаторы СОТ AG. http://www.agnet.ru/
http://www.agnet.ru/ Система Оптимизации Трения AG, органометаллокерамик а СОТ AG , нанокатализаторы СОТ AG. http://www.agnet.ru/ Система ...
Коментарів: 60
Система Оптимизации Трения AG, органометаллокерамика СОТ AG , нанокатализаторы СОТ AG. http://www.agnet.ru/
http://www.agnet.ru/ Система Оптимизации Трения AG, органометаллокерамик а СОТ AG , нанокатализаторы СОТ AG. http://www.agnet.ru/ Система ...
Коментарів: 2
Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных?
http://w.w/ Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? ...
Коментарів: 5
Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных?
http://w.w/ Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? [url=http://w.w/]Здра вствуйте! Вас интересуют клиентские ...
Коментарів: 2
Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? Ответ на Email: prodawez1@mail.de
http://w.w Здравствуйте! Вас интересуют клиентские базы данных? Ответ на Email: prodawez1@mail.de [url=http://w.w]Зд авствуйте! Вас интересуют ...
Коментарів: 5
Клиентские базы данных!!! Узнайте подробнее Whatsapp: +79139230330 Viber: +79139230330 Telegram: +79139230330 IMO: +79139230330 Email: prodawez@mail.de WWW: http://suo.im/h3Nm2 Телефон: +79139230330
http://w.w/ Клиентские базы данных!!! Узнайте подробнее Whatsapp: +79139230330 Viber: +79139230330 Telegram: +79139230330 IMO: +79139230330 Email: prodawez@mail.de WWW: ...
Коментарів: 60
Клиентские базы данных!!! Узнайте подробнее Whatsapp: +79139230330 Viber: +79139230330 Telegram: +79139230330 IMO: +79139230330 Email: prodawez@mail.de WWW: http://suo.im/h3Nm2 Телефон: +79139230330
http://w.w/ Клиентские базы данных!!! Узнайте подробнее Whatsapp: +79139230330 Viber: +79139230330 Telegram: +79139230330 IMO: +79139230330 Email: prodawez@mail.de WWW: ...
Коментарів: 5
Ярослав
Браво !
Коментарів: 1
Rita
say thanks to so a lot for your website it assists a great deal. Recommended Internet page - simply click the up coming post - Click That Link - click the next site - relevant website - my company ...
Коментарів: 10

Архів


СТБ: пропаганда свинства

Борис Бахтєєв, 18.07.2014 13:23

Один із випусків ранкової суботньої програми каналу СТБ "Все буде смачно!". Готують кабачки.

Кухарка пояснює, як їх вибирати: й щоби плодоніжка була зелена, й щоб за розмірами були не більшими за 20 сантиметрів. Підводить під усе це теоретичну базу: скільки кабачки мають рости, щоб не перезріти, скільки лежати після збирання, щоб не втратити сік. Здавалося б, після цієї грунтовної лекції будь-хто зможе вибирати кабачки без жодних сумнівів і вагань.

А кухарка додає до своєї лекції останній, переможний штрих: "А есть простой способ, который годится и в магазине, и на рынке, - проколоть кожицу кабачка ногтём (от саме так, "ногтём". - Б.Б.». І всі присутні у студії починають не без задоволення шкрябати кабачки.

Треба сказати, що наші покупчині давно цей спосіб використовують, без жодних фахових лекцій. І не лише до кабачків: скільки вже разів, ідучи купувати моркву, буряки, навіть перець, так і повертався додому ні з чим. Бо береш морквину - пошкрябана, береш іншу - пошкрябана, береш третю - те саме, й так геть усі. Це ж треба було методично стояти й усі, геть усі морквини чи бурячини перевіряти "ногтём»! І часу ж було не шкода!

І жодної ж думки про те, що після будуть іще покупці, яких, даруйте, вирвати може від самого лише споглядання "перевірених" овочів. Яким може зовсім не сподобатися їсти те, в чому хтось поколупався. Які можуть вважати це за свинство, за хамство.

А тепер от це совкове безкультур’я прорекламували по телевізору. Тоді для чого взагалі була вся ця глибокодумна лекція з теорії кабачків? "Ногтём» їх, "ногтём" - і вся теорія.

А як підуть яблука, груші? Як їх перевіряти - й у магазині, й на ринку? Понадкушувати їх усі? А як перевіряти на базарі сир (творог) та сметану? Плюнути туди й подивитися, що буде?


* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Shift+Enter.

Про автора:
Журналіст.


Коментарі наших відвідувачів:


+ Додати
 введіть код  

Всі записи:

Головна RSS