Останнє у блогах

Більше

Останні коментарі

HpoFoelry
Добро пожаловать в удивительную страну - гостеприимный Израиль. Вашему вниманию индивидуальные экскурсии для ...
Коментарів: 105
htaletaihv
[url=http://canadian-pharmaonline.com]ge neric viagra in usa[/url] cheap herbal viagra http://canadian-pharmaonline.com
Коментарів: 1024
vtaletojvi
<a href="http://canadian-pharmacyisale .com">cheapest place to buy viagra</a> how to buy viagra http://canadian-pharmacyisale.com
Коментарів: 94
AAtrorgoAssoge
Torsion bras de quelqu`un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent ...
Коментарів: 64
htaletykbt
<a href="http://baymontelreno.com" ;>buy cialis in usa</a> order discount cialis online http://baymontelreno.com
Коментарів: 98
italetsizu
[url=http://usedrestaurantequipmentaz.co m]buy cialis daily online[/url] order cialis online canadian pharmacy http://usedrestaurantequipmentaz.com
Коментарів: 1024
btalettezc
<a href="http://canadian-pharmabuy.com ">pfizer viagra online</a> cheap price viagra http://canadian-pharmabuy.com
Коментарів: 94
lgkdfn
<a href=http://camadian-pharmacya.com>ch eap viagra us</a> buying viagra in australia online http://canadian-pharmacya.com
Коментарів: 136
htaletcmxw
<a href="http://missreplicawatches.com ">buy cialis cheap canada</a> cialis generic best price http://missreplicawatches.com
Коментарів: 98
rtaletdtaj
<a href="http://h-m-j.com">via gra cost per pill</a> order viagra online overnight http://h-m-j.com
Коментарів: 143

Архів


СТБ: пропаганда свинства

Борис Бахтєєв, 18.07.2014 13:23

Один із випусків ранкової суботньої програми каналу СТБ "Все буде смачно!". Готують кабачки.

Кухарка пояснює, як їх вибирати: й щоби плодоніжка була зелена, й щоб за розмірами були не більшими за 20 сантиметрів. Підводить під усе це теоретичну базу: скільки кабачки мають рости, щоб не перезріти, скільки лежати після збирання, щоб не втратити сік. Здавалося б, після цієї грунтовної лекції будь-хто зможе вибирати кабачки без жодних сумнівів і вагань.

А кухарка додає до своєї лекції останній, переможний штрих: "А есть простой способ, который годится и в магазине, и на рынке, - проколоть кожицу кабачка ногтём (от саме так, "ногтём". - Б.Б.». І всі присутні у студії починають не без задоволення шкрябати кабачки.

Треба сказати, що наші покупчині давно цей спосіб використовують, без жодних фахових лекцій. І не лише до кабачків: скільки вже разів, ідучи купувати моркву, буряки, навіть перець, так і повертався додому ні з чим. Бо береш морквину - пошкрябана, береш іншу - пошкрябана, береш третю - те саме, й так геть усі. Це ж треба було методично стояти й усі, геть усі морквини чи бурячини перевіряти "ногтём»! І часу ж було не шкода!

І жодної ж думки про те, що після будуть іще покупці, яких, даруйте, вирвати може від самого лише споглядання "перевірених" овочів. Яким може зовсім не сподобатися їсти те, в чому хтось поколупався. Які можуть вважати це за свинство, за хамство.

А тепер от це совкове безкультур’я прорекламували по телевізору. Тоді для чого взагалі була вся ця глибокодумна лекція з теорії кабачків? "Ногтём» їх, "ногтём" - і вся теорія.

А як підуть яблука, груші? Як їх перевіряти - й у магазині, й на ринку? Понадкушувати їх усі? А як перевіряти на базарі сир (творог) та сметану? Плюнути туди й подивитися, що буде?


* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Shift+Enter.

Про автора:
Журналіст.


Коментарі наших відвідувачів:


+ Додати
 введіть код  

Всі записи:

Головна RSS