Останнє у блогах

Більше

Останні коментарі

HaroldAlino
1XBET – одна из самых востребованных в РФ букмекерских контор по прогнозам на спортивные события. Сервис функционирует ...
Коментарів: 2756
avectiove
http://onlinecasinogameslots.com/# wizard of oz slots quick hits free slots <a href="http://onlinecasinogameslots. com/# ">dakota sioux casino </a> paradise casino
Коментарів: 30099
HaroldAlino
1XBET – одна из самых востребованных в РФ букмекерских контор по ставкам на спорт. Сервис работает на основе лицензии ...
Коментарів: 2756
HaroldAlino
1XBET входит в число самых востребованных в России букмекерских компаний по ставкам на спорт. Сервис работает ...
Коментарів: 2756
HaroldAlino
1XBET – одна из наиболее востребованных в РФ букмекерских контор по прогнозам на спортивные события. Площадка ...
Коментарів: 2756
HaroldAlino
1XBET входит в число самых популярных в России букмекерских контор по прогнозам на спортивные события. Сервис ...
Коментарів: 2756
onlinemag
http://bitly.com/groznyy-serial-2020
Коментарів: 977
HaroldAlino
1XBET входит в число самых востребованных в РФ букмекерских компаний по ставкам на спорт. Сервис функционирует ...
Коментарів: 2756
HaroldAlino
1XBET входит в число наиболее популярных в РФ букмекерских компаний по прогнозам на спорт. Сервис функционирует ...
Коментарів: 2756
HaroldAlino
1XBET входит в число наиболее популярных в РФ букмекерских компаний по прогнозам на спортивные события. Площадка ...
Коментарів: 2756

Архів


СТБ: пропаганда свинства

Борис Бахтєєв, 18.07.2014 13:23

Один із випусків ранкової суботньої програми каналу СТБ "Все буде смачно!". Готують кабачки.

Кухарка пояснює, як їх вибирати: й щоби плодоніжка була зелена, й щоб за розмірами були не більшими за 20 сантиметрів. Підводить під усе це теоретичну базу: скільки кабачки мають рости, щоб не перезріти, скільки лежати після збирання, щоб не втратити сік. Здавалося б, після цієї грунтовної лекції будь-хто зможе вибирати кабачки без жодних сумнівів і вагань.

А кухарка додає до своєї лекції останній, переможний штрих: "А есть простой способ, который годится и в магазине, и на рынке, - проколоть кожицу кабачка ногтём (от саме так, "ногтём". - Б.Б.». І всі присутні у студії починають не без задоволення шкрябати кабачки.

Треба сказати, що наші покупчині давно цей спосіб використовують, без жодних фахових лекцій. І не лише до кабачків: скільки вже разів, ідучи купувати моркву, буряки, навіть перець, так і повертався додому ні з чим. Бо береш морквину - пошкрябана, береш іншу - пошкрябана, береш третю - те саме, й так геть усі. Це ж треба було методично стояти й усі, геть усі морквини чи бурячини перевіряти "ногтём»! І часу ж було не шкода!

І жодної ж думки про те, що після будуть іще покупці, яких, даруйте, вирвати може від самого лише споглядання "перевірених" овочів. Яким може зовсім не сподобатися їсти те, в чому хтось поколупався. Які можуть вважати це за свинство, за хамство.

А тепер от це совкове безкультур’я прорекламували по телевізору. Тоді для чого взагалі була вся ця глибокодумна лекція з теорії кабачків? "Ногтём» їх, "ногтём" - і вся теорія.

А як підуть яблука, груші? Як їх перевіряти - й у магазині, й на ринку? Понадкушувати їх усі? А як перевіряти на базарі сир (творог) та сметану? Плюнути туди й подивитися, що буде?


* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Shift+Enter.

Про автора:
Журналіст.


Коментарі наших відвідувачів:


+ Додати
 введіть код  

Всі записи:

Головна RSS