Останнє у блогах

Більше

Останні коментарі

exiqeqogo
http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xux lya/">Buy Amoxicillin</a> ymk.zyoh.blogs.mediasapiens.ua.sjp.bt http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
Коментарів: 1562
Monrealquids
nadie sabe quin eres. Pero en un website es distinto: las preferencias ayudan a dar forma a un sistema de recomendacin cada vez ms inteligente. Y est comprobado que <a href=https://www.mayanirvana.co.uk/>& lt;b>pandora ...
Коментарів: 26882
JerryOriva
canadian viagra cialis: <a href=" https://tadalafilrxed.com/# ">generic cialis tadalafil</a>
Коментарів: 753
Aale#meree
#Фильмы2021 http://bitly.com/film-movies-watch-onlin e фильмы смотреть онлайн
Коментарів: 919
DanielMar
what is cialis: <a href=" https://tadalafilrxed.com/# ">cialis coupon</a>
Коментарів: 1470
Aale#meree
фильмы hd http://bitly.com/film-movies-watch-onlin e #Фильмы2021
Коментарів: 919
eyoaunnk
http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xux lya/">Buy Amoxicillin Online</a> cvh.hder.blogs.mediasapiens.ua.nck.qb http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
Коментарів: 1562
DanielMar
buy viagra online: <a href=" https://sildenafil100mega.com/# ">viagra generic</a>
Коментарів: 488
Aale#meree
hd-kino http://bitly.com/film-movies-watch-onlin e посмотреть фильм
Коментарів: 919
Aale#meree
#ВышедшиеФильмы2021 http://bitly.com/film-movies-watch-onlin e фильмы hd онлайн
Коментарів: 919

Архів


СТБ: пропаганда свинства

Борис Бахтєєв, 18.07.2014 13:23

Один із випусків ранкової суботньої програми каналу СТБ "Все буде смачно!". Готують кабачки.

Кухарка пояснює, як їх вибирати: й щоби плодоніжка була зелена, й щоб за розмірами були не більшими за 20 сантиметрів. Підводить під усе це теоретичну базу: скільки кабачки мають рости, щоб не перезріти, скільки лежати після збирання, щоб не втратити сік. Здавалося б, після цієї грунтовної лекції будь-хто зможе вибирати кабачки без жодних сумнівів і вагань.

А кухарка додає до своєї лекції останній, переможний штрих: "А есть простой способ, который годится и в магазине, и на рынке, - проколоть кожицу кабачка ногтём (от саме так, "ногтём". - Б.Б.». І всі присутні у студії починають не без задоволення шкрябати кабачки.

Треба сказати, що наші покупчині давно цей спосіб використовують, без жодних фахових лекцій. І не лише до кабачків: скільки вже разів, ідучи купувати моркву, буряки, навіть перець, так і повертався додому ні з чим. Бо береш морквину - пошкрябана, береш іншу - пошкрябана, береш третю - те саме, й так геть усі. Це ж треба було методично стояти й усі, геть усі морквини чи бурячини перевіряти "ногтём»! І часу ж було не шкода!

І жодної ж думки про те, що після будуть іще покупці, яких, даруйте, вирвати може від самого лише споглядання "перевірених" овочів. Яким може зовсім не сподобатися їсти те, в чому хтось поколупався. Які можуть вважати це за свинство, за хамство.

А тепер от це совкове безкультур’я прорекламували по телевізору. Тоді для чого взагалі була вся ця глибокодумна лекція з теорії кабачків? "Ногтём» їх, "ногтём" - і вся теорія.

А як підуть яблука, груші? Як їх перевіряти - й у магазині, й на ринку? Понадкушувати їх усі? А як перевіряти на базарі сир (творог) та сметану? Плюнути туди й подивитися, що буде?


* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Shift+Enter.

Про автора:
Журналіст.


Коментарі наших відвідувачів:


+ Додати
 введіть код  

Всі записи:

Головна RSS